Obrazac za prijavu Privatnog smještaja

  Poštovani iznajmljivači,

  Popunjavanjem ovog obrasca prijavljujete se za sustav Novalja Last Minute. Ovaj sustav omogućit će našim posjetiteljima jednostavan pristup podatcima o privatnom smještaju dostupnim na adresi www.novaljalastminute.net i na besplatnim mobilnim aplikacijama na iOS i Android platforme.

  Linkovi za besplatno preuzimanje mobilne aplikacije Novalja Last Minute na App Store i Google Play trgovinama:

       

  Molim unesite podatke o svom smještaju sukladno Rješenju ili Privremenom rješenju o odobrenju pružanja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, koji će biti uspoređeni s podatcima u našoj bazi podataka i objavljeni.
  Ukoliko ste vlasnici više objekata pod različitim Rješenjima, molimo da ih prijavite kao odvojene smještajne objekte.

  Prijava smještaja

  Isključivo originalna web stranica objekta, ne prikaz na komercijalnim web-booking sustavima ili agencijskim web stranicama

  Objekt će u bazi podataka i aplikaciji biti objavljen pod nazivom kojeg navedete. Ukoliko objekt nema poseban naziv biti će predstavljen pod imenom i prezimenom vlasnika. Objekt može imati naziv prema tipu registriranih smještajnih jedinica: apartmani, sobe, studio, villa, kuća za odmor, pansion ili seljačko domaćinstvo

  Ukupan broj osnovnih i pomoćnih ležajeva nastavno na Rješenje ili Privremeno rješenje o odobrenju pružanja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu


  *Samo za objekte koji su se prijavili u program Hrvatske turističke zajednice Hrvatska365.

  Preporučena veličina fotografija 800x600px u JPG zapisu do 1000 kB (1 MB).

  Stavke označene zvjezdicom (*) su obavezne, a ostale su opcionalne.

  Objava u bazi podataka i aplikaciji je besplatna za sve registrirane privatne iznajmljivače s područja Turističke zajednice Grada Novalje, a kontakt između gostiju i iznajmljivača vrši se direktnim putem preko e-mail adrese, broja telefona i mobitela koje navedete u obrascu.

  Nakon provjere unesenih podataka i uvrštenja objekta u bazu podataka biti će Vam dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i zaporka kojom možete osobno ažurirati broj raspoloživih ležajeva putem mobilne aplikacije. Budući da je „Novalja Last Minute“ mobilna aplikacija za Last Minute smještaj, ažuriranje raspoloživosti slobodnih ležajeva je moguće kako slijedi:
  * U periodima 01.01.-30.04. i od 16.10.-31.12. moguće je ažuriranje unutar narednih sedam dana
  * U periodu 01.05.-15.10. moguće je ažuriranje unutar naredna 4 dana (96 sata)

  Ukoliko se u tom periodu nakon posljednjeg ažuriranja status raspoloživosti ležajeva promijeni, molimo ponovno ažuriranje i označavanje statusa kao nedostupnog.
  Ukoliko status o raspoloživosti nije aktivno ažuriran, objekt će biti naveden u bazi podataka i na karti bez informacije o raspoloživosti ležajeva. Ukoliko od posjetitelja dobijemo povratnu informaciju da je objekt bio zauzet iako tako nije bilo naznačeno unutar aplikacije, ubuduće će isti biti naveden samo na popisu objekata bez mogućnosti objavljivanja raspoloživosti ležajeva.

  U slučaju poteškoća prilikom popunjavanja obrasca ili korištenja aplikacije molimo da nas kontaktirate na broj telefona +385 (0)53 661 404 ili na mail adresu: tatjana@visitnovalja.hr kako bismo Vam olakšali i pojasnili unos podataka.